Het team

Please specify image url

Manuela van der Wiel, BAC

Ik ben in 1996 afgestudeerd aan de FGO- MH aan de Hogeschool Midden Nederland. Na 2 jaar in een tandartspraktijk gewerkt te hebben, heb ik 4 jaar in een vrijgevestigde mondhygiënepraktijk gewerkt. Daarnaast heb ik 1 jaar een vrije vestiging waargenomen ivm ziekte. Na mijn ervaringen in de vrije vestiging ben ik opnieuw 4 jaar in een tandartspraktijk gaan werken. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan; sinds 2006 heb ik definitief gekozen voor een eigen vrije vestiging, Dental Care 4U. Na 2 jaar alleen gewerkt te hebben, is de praktijk vanaf april 2009 uitgebreid met collega Sandra van ’t Hoenderdaal- van der Linden.

Mondhygiënist / Eigenaar
Please specify image url

Sandra van 't Hoenderdaal, BAC

Ook ik ben in 1996 afgestudeerd aan de FGO-MH aan de Hogeschool Midden Nederland. Ik heb de eerste 5 jaar bij verschillende tandartsen gewerkt, waaronder met verstandelijk gehandicapten en angstige patiënten. Daarna heb ik 11 jaar met plezier gewerkt in een algemene tandartspraktijk in Nijkerk. Daar verrichtte ik verschillende behandelingen zoals tandsteen verwijderen, instructie mondhygiëne, sealen bij kinderen en orthodontie. Ik wilde graag zelfstandiger gaan werken en me richten op de behandeling van patiënten met parodontale aandoeningen. Dat kon bij Dental Care 4u, waar ik sinds 2009 met veel plezier werk.

Mondhygiënist
Please specify image url

Lana Harutunian, BAC

Mijn naam is Lana Harutunian. Mijn Bachelor of Health mondhygiëne heb ik in Augustus 2006 afgerond aan de Hogeschool van Utrecht. Na de opleiding heb ik 8 jaar gewerkt in verschillende algemene tandartspraktijken en bij vrijgevestigde mondhygiënisten. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in de algemene tandheelkunde en parodontologie. Goede zorg en hoge kwaliteit staan bij mij hoog in het vaandel. Mijn interesse en specialisatie liggen in de preventie en het behandelen van tandvleesaandoeningen.

Mondhygiënist
Please specify image url

Barbara Kroon, BAC

In 2002 heb ik mijn opleiding Mondhygiëne afgerond aan de Hogeschool van Utrecht. Door mijn stage bij Bijzondere Tandheelkunde te Zwolle, in het laatste jaar van de opleiding, ben ik er achter gekomen dat ik het erg leuk vind om angstige patiënten te behandelen. Het is belangrijk om de behandeling aan te passen aan de patiënt om zo een vertrouwensband op te bouwen. Het vertrouwen winnen van een angstige patiënt is belangrijk om een behandeling goed te kunnen uitvoeren. Door veel uitleg te geven en rustig te behandelen probeer ik dit te bereiken. Na mijn studie heb ik bij een aantal praktijken tijdelijke gewerkt om vervolgens 12,5 jaar met veel plezier in een algemene tandartsenpraktijk te werken. Toch werd het na al die jaren tijd voor een nieuwe uitdaging. Deze heb ik in Amersfoort bij Dental Care 4U gevonden.

Mondhygiënist