Het team

Please specify image url

Manuela van der Wiel- van Essen, BAC

Mijn naam is Manuela van der Wiel – van Essen. Ik ben in 1996 afgestudeerd als mondhygiënist aan de FGO- MH van de Hogeschool Midden Nederland. Na mijn studie heb ik 6 jaar ervaring opgedaan in diverse algemene tandartspraktijken. Later ben ik mij meer gaan richten op het zelfstandig werken in vrije vestigingen. In 2006 ben ik gestart met mijn eigen mondhygiënepraktijk: Dental Care 4u. In 2009 heeft collega Sandra van ‘t Hoenderdaal zich bij mij aangesloten om de praktijk verder op te bouwen. Vanaf 2015 is collega Lana Harutunian erbij gekomen om het team te versterken. Persoonlijk vind ik het belangrijk om u in de praktijk goede zorg te verlenen. Ik bekijk de mens als geheel en neem graag de tijd voor een goede behandeling. Ik kan goed omgaan met angstige patiënten; naast mijn functie als mondhygiënist ben ik ook gespecialiseerd in de (H)NLP coaching, waardoor ik u nog beter kan begeleiden.

Mondhygiënist / Eigenaar
Please specify image url

Sandra van 't Hoenderdaal, BAC

Mijn naam is Sandra van ’t Hoenderdaal. Ik ben in 1996 afgestudeerd aan de FGO-MH aan de Hogeschool Midden Nederland. De eerste 5 jaar van mijn loopbaan was ik werkzaam bij verschillende tandartsen, onder andere in een praktijk voor mensen met een verstandelijke beperking. Daarna heb ik 11 jaar met plezier gewerkt in een algemene tandartspraktijk in Nijkerk. Daar richtte ik me op verschillende soorten behandelingen, zoals tandsteen verwijderen bij angstige patiënten, orthodontie en het sealen van kiezen bij kinderen. Ik wilde graag zelfstandiger werken en me richten op de behandeling van patiënten met parodontale aandoeningen. Dental Care 4u bood mij die mogelijkheden en sinds 2009 werk ik er met veel plezier. Inmiddels heb ik mijn werkzaamheden aan de stoel noodgedwongen moeten overdragen aan mijn collega’s en ben ik mij meer gaan richten op het ondersteunen van de praktijk en de managementvaardigheden.

Praktijkondersteuner / Mondhygiënist
Please specify image url

Lana Harutunian, BAC

Mijn naam is Lana Harutunian. Mijn Bachelor of Health mondhygiëne heb ik in Augustus 2006 afgerond aan de Hogeschool van Utrecht. Na de opleiding heb ik 8 jaar gewerkt in verschillende algemene tandartspraktijken en bij vrijgevestigde mondhygiënisten. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in de algemene tandheelkunde en parodontologie. Goede zorg en hoge kwaliteit staan bij mij hoog in het vaandel. Mijn interesse en specialisatie liggen in de preventie en het behandelen van tandvleesaandoeningen.

Mondhygiënist
Please specify image url

Zina Mohammed, BAC

Mijn naam is Zina Mohammed. Ik ben recent afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens mijn studie heb ik onder andere de minor voeding en mondgezondheid afgerond. Dit stelt mij in de gelegenheid om mijn patiënten uitgebreid te adviseren over de effecten van voeding op de mondgezondheid. Naast mijn werk bij Dental Care 4u ben ik werkzaam in meerdere praktijken, waar ik veel angstige patiënten behandel. Mijn doel is om mensen te informeren, inspireren en te motiveren om een gezonde mond te realiseren.

Mondhygiënist